Een zacht cadeautje voor de schoonzus

In december was mijn schoonzus jarig. Dat was ik schandalig genoeg een beetje uit het oog verloren met mijn mommy brain. Gelukkig werd ik er nog op tijd aan herinnerd! Na navraag bleek dat de schoonzus wel graag nieuwe kussenslopen en een dekentje voor in de zetel wou. De vorige kussens had ik ook gemaakt, maar na een paar jaar en een ander huis wou ze toch liever een andere accentkleur in de woonkamer. Van rood naar okergeel zou het worden.

Tadaaa!

Dus op naar de stoffenwinkel met z'n tweetjes! Daar kozen we drie stofjes voor de drie kussens. Het mooiste stofje zou ik ook gebruiken voor een superzacht dekentje met teddyfleece à la Cozette. De kussentjes maak ik op de manier die ik zelf het handigste én het mooiste vind, namelijk met een overslagje (kijk hier bijvoorbeeld maar eens). De twee bedrukte stofjes zijn van Soft Cactus.

Mmm, zo zacht!

Na wat knip- en naaiwerk kon ik dan toch nog voor oudjaar het verjaardagscadeau overhandigen. Iedereen blij! Ik wens mijn broer en vooral mijn schoonzus veel gezellige avonden onder hun dekentje!

Zonnige kleuren in dit koude seizoen.


2 opmerkingen:

  1. Mooi! Is er veelverschil tussen die teddy fleece en een gewoon fleecedekentje uit de Zeeman, zeg maar?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci! :-)
      Ik heb niet echt ervaring met fleecedekentjes van de Zeeman, maar teddyfleece is fluffyer dan gewone fleece en een stuk zachter.

      Verwijderen