Lancering Maan & Mini (+ giveaway)


Eindelijk is het zover, de eerste collectie van Maan & Mini staat online!
Vanaf nu zal hier elk seizoen een nieuwe collectie komen met één model in vier maten (van 86 tot 122). Voor de eerste collectie heb ik voor een peplum-T-shirt gekozen: een eenvoudig T-shirt met onderaan ruches. Dit model is mooi in z’n soberheid, maar toch heel meisjesachtig en speels. 


Bovendien is het een ideaal kledingstuk voor de herfst. Je kunt het op een broek dragen of met een rokje, met blote benen of met kousen. Op een zonnige herfstdag is een T-shirt beter dan een topje, en als het frisser is, doe je er gewoon een leuk vestje bij. Enorm veelzijdig dus!


De T-shirts zijn met de hand gezeefdrukt (met de set van Bobbinhood) en hebben leuke maantjes- en sterretjesprints in goud, zilver of koper, helemaal in de stijl van Maan & Mini! Aangezien ik met gerecupereerd materiaal werk, is elk T-shirt ook volledig uniek en milieuvriendelijk. Je favoriete T-shirt bestaat dus niet in een andere maat.

Als kers op de taart zijn er ook strikjes om de look af te maken. De strikjes zijn gemaakt van restjes stof en passen dus perfect bij de T-shirts. Ze zijn verkrijgbaar met elastiek en met haarspeld.


De eerste collectie moet natuurlijk gevierd worden! Daarom schenk ik een zelfgemaakte vlaggenlijn (3 meter lang) weg. Wat moet je doen? Deel dit bericht op Facebook of Instagram en antwoord hieronder op de vraag: Wat is jouw favoriete product op www.maanenmini.be? Je kunt meedoen tot zondagavond middernacht. Op 21 augustus bepaalt een onschuldige hand wie de gelukkige winnaar is. Veel succes! 


(collectiefoto's door Koosje van Ommen)

2 opmerkingen:

  1. Proficiat met de leuke collectie! Mijn favoriet is de streepjes/ruches T-shirt.

    BeantwoordenVerwijderen